Prodej uzenářských

výrobků

Textové pole: Prodejna U Jiříka
RECEPT na 


Buřty na černém pivu a zelenině

Výborná a rychlá večeře
Potřebujeme
1 kg buřtů, 1 lahvička Cikánské omáčky nebo pikantního kečupu, 250 ml černého piva, 2 velké cibule, 4 papriky, 1 cuketa –nakrájet na kolečka neloupat, česnek-nejlépe český, podle chuti / cca 6 stroužků / 

Pivo doporučujeme:
černý Kozel nebo jinou zavedenou značku co vám chutná

Postup
Buřty oloupeme a podélně rozpůlíme. Dáme do pekáče, nebo do remosky, přidáme nakrájenou zeleninu, zalijeme omáčkou a pivem a pečeme cca na 160° do změknutí zeleniny. Měla by vzniknout hustá šťávička, která je vynikající.

Copyright © 2021,U Jiříka prodejna uzenin All Rights Reserved | Webdesign by  GVR ING, s.r.o.

Textové pole: Prodejna U Jiříka
RECEPT na 


Buřty na černém pivu Pikant
 recept pro větší společnost

Ingredience
15 ks buřtů
1 kelímek hořčice    plnotučná
1 láhev černé pivo     1sklenice kečupu               
1kg cibule                     1 sklenice nakládané kozí rohy 
1 lžíce grilovací
             koření
Postup přípravy
Buřty oloupeme, rozkrojíme na půlky, potřeme horčicí a vložíme do pečícího plechu na 3 velké cibule, které rozkrájíme na kolečka + přidáme půl lahve kozích rohů. Buřty okořeníme grilovacím kořením. Nahoru dáme zbytek cibule a kozích rohů, zalijeme lahví kečupu a podlijeme půlkou černého piva. Dáme  do do trouby a roztopíme jí  až na cca 250 stupňů. Pečeme necelou hodinu , průběžně obracíme a kontrolujeme a podléváme zbytkem piva. DOBROU CHUŤ